Over Flowfirm

Flowfirm is een specialist die bestaat uit een jong en talentvol team met 160 medewerkers die voornamelijk on-site werkzaam zijn door heel Nederland. We voelen ons verbonden door de passie voor techniek en drang naar ontwikkeling, verbetering en de sterke drang naar kwaliteit. Dit binnen een positieve werkcultuur.

Visie /missie
Door het bieden van de hoogst mogelijke toegevoegde waarde (voedselveiligheid en continuïteit) in procesengineering, projectmanagement en uitvoering willen we de meest waardevolle partner zijn voor onze klanten. Met state of the art kennis, toekomstgerichte oplossingen en een positieve werkcultuur werken we iedere dag weer aan vertrouwen, respect en aan 100% klant en medewerkerstevredenheid. Dit zien wij als de basis voor een langdurige relatie.

Wat we doen 
Flowfirm verzorgt procesengineering conform de Optimum PRO6® methode en bouwt werktuigbouwkundige proces installaties voor de voedings- dranken- en pharma industrie (Food & Pharma). 
Dit in de vorm van detailengineering, projectmanagement, uitvoering en (dagelijks) onderhoud. Flowfirm is een gedreven specialist met veel expertise en kennis. 
We blinken uit in kwaliteit en in het nakomen van onze beloftes.

Verantwoord ondernemen
Voor onze klanten werken we dagelijks aan projecten waarbij we streven naar maximale voedselveiligheid en minimale impact op het milieu. Dit doen we door bij projecten een positieve bijdrage te leveren d.m.v. waterbesparingen, energie optimalisaties en warmte terugwinning. Ook onze interne processen zijn gericht op duurzaamheid. Wij geloven in goed voorbeeld doet volgen. Verantwoord ondernemen begint bij onszelf. Kortom gezamenlijk streven naar een betere wereld.

Flowfirm installatie

The smart way forward in Food & Pharma
In de Food & Pharma industrie bent u continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, productielijnen en het optimaliseren van bestaande processen. Flowfirm helpt u daarbij. Van de analyse van uw doelstellingen en specificaties, via het ontwikkelen, bouwen en ingebruikname van productielijnen, tot en met de (begeleiding van) service en onderhoud. Daarnaast geven we advies over de realisatie van integrale oplossingen voor optimale processen en hoogwaardige producten tegen beheersbare kosten.

Flowfirm ontwerpt én bouwt
Onze organisatie bedient u vanuit twee divisies. Flowfirm Process Solutions verzorgt advisering, engineering, design, ingebruikname en projectmanagement voor het bouwen en installeren van nieuwe of aanpassen van bestaande procesinstallaties. Flowfirm Process Installations is specialist in levering, installatie, projectmanagement tijdens de installatie en onderhoud van complete productielijnen. Zowel met standaardoplossingen als met uniek voor uw proces ontworpen installaties.

Maak kennis met Flowfirm
Bent u op zoek naar een hoogwaardige leverancier van installaties voor de Food & Pharma industrie die kritisch meedenkt over manieren om uw processen te optimaliseren en winst te maximaliseren? Maak kennis met Flowfirm. Een oriënterend gesprek is zó geregeld.