Werken bij Flowfirm


Bij Flowfirm zijn onze medewerkers cruciaal bij het behalen van onze doelstellingen. Onze medewerkers hebben een zeer belangrijk aandeel in het succes van onze organisatie. Een hoge medewerkerstevredenheid vinden wij heel belangrijk. Medewerkers kunnen bij ons doorgroeien en zichzelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. Naast het werken organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, om de band tussen collega’s te versterken. Flowfirm is een platte organisatie waar iedereen de ruimte krijgt voor zijn/haar eigen inbreng. Wij geloven dat wij op deze manier het beste uit onze medewerkers kunnen halen en daarmee ook het beste uit ons bedrijf!

Wat vinden onze medewerkers

Eind 2021 hebben wij een medewerkersonderzoek uit laten voeren binnen onze organisatie. Hieruit is gebleken dat medewerkers onderstaande zaken het meest waarderen bij het werken voor Flowfirm:

  • Werksfeer; binnen onze organisatie hangt een informele en prettige werksfeer.
  • Betekenisvol werk; medewerkers dragen direct bij aan het succes van onze organisatie.
  • Autonomie; medewerkers hebben de mogelijkheden om de regie over hun werkzaamheden te hebben.
  • Uitdagend takenpakket; werken bij Flowfirm is niet ieder dag hetzelfde en werkzaamheden bestaan uit genoeg afwisseling en uitdaging.

Zijn bovenstaande zaken voor jou ook belangrijk binnen je werk? Check dan onze vacatures aan de rechterzijde, wie weet zijn wij een goede match!

Open sollicitaties

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers en goede ideeën. Jong talent geven we graag de ruimte. Staat jouw ideale vacature er nog niet tussen? Stuur een open sollicitatie naar info@flowfirm.nl onder vermelding van ‘Werken bij Flowfirm’ en wie weet kunnen we toch wat voor elkaar betekenen! 

De FLOW van

In ‘de Flow van’ vertellen onze medewerkers meer over hoe het is om te werken bij Flowfirm: