Process Installations

Flowfirm Installations bouwt werktuigbouwkundige proces installaties voor de zuivel- voeding- dranken en pharma industrie (Food & Pharma). Dit in de vorm van detailengineering, projectmanagement, uitvoering van leidingwerken en het (dagelijks) onderhoud aan leidingsystemen.
Orbitaal lassen behoort ook tot onze specialismen, kortom onze klanten bepalen de norm. Om aan de strengste normen te voldoen maken we gebruik van ons eigen camera inspectiesysteem waarmee we zelf ons werk kritisch op kwaliteit controleren. 

Flowfirm is in staat om verschillende proces installaties te bouwen. Of het nu gaat om mono- of multidisciplinaire projecten, projecten op locatie of skidbouw, onze specialisten staan voor u klaar. Korte lijnen en oplossingsgericht denken zit in onze genen.

Onderhoud en service
Flowfirm begrijpt uw proces. Daarom zijn wij met ons service team prima in staat om uw installatie te onderhouden. Van klein onderhoud tot grote stops. 

Projectmanagement
Projectmanagement is de sleutel tot ons gezamenlijk succes. De juiste communicatie open en transparant, no nonsense, afspraak is afspraak vinden wij normaal. Real time informatie aangaande planning en progress vinden wij van essentieel belang.

Normen en regelgeving
Binnen de voedingsmiddelen en pharma industrie hebben we te maken met steeds strenger wordende normen en wet- en regelgeving. Wij zijn dan ook bekend en betrokken met de huidige normen en richtlijnen zoals EHEDG richtlijnen en de HDN normering. Onze lassers zijn gecertificeerd volgens de EN-ISO 9606-1 ( voorheen EN287-1).

Orbitaal lassen
Het orbitaal lassen is een steeds vaker voorkomende eis binnen de voedingsmiddelenbranche. Door onze ruime ervaring met het orbitaallassen mogen we met recht zeggen dat dit een specialisme van ons is.

Flowfirm meetapparatuur