Werken bij Flowfirm

Flowfirm is waarde gedreven. We streven naar een herkenbare en consistente manier van werken voor onze klanten en voor onze medewerkers.

Positieve werkcultuur 
We stimuleren de ontwikkeling en prestaties van onszelf en die van anderen. We genieten van de groei van de ander. We creëren met elkaar een open cultuur waarbij hiërarchie onbelangrijk is. Medewerkerstevredenheid is net zo belangrijk als klanttevredenheid. Kortom: samen dragen we bij aan een positieve werkcultuur en voldoen aan het verwachtingspatroon van de klant.

Hands-on mentaliteit
We zijn betrokken, flexibel en open. We communiceren en we staan voor expliciet verwachtingsmanagement: “we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen”. We stellen ons daarbij niet afhankelijk op maar we durven het ook oneens te zijn met onze opdrachtgever in het belang van de kwaliteit. We zijn praktisch ingesteld en direct en streven in alles wat we doen naar eenvoud en perfectie. We zijn direct en we laten geen onduidelijkheid bestaan. We kijken niet toe en we laten niets aan een toeval over, zodat het werk wordt gedaan zoals afgesproken. “You can’t milk a cow with your hands in your pants.”

Open sollicitaties
We zijn altijd op zoek naar talent en goede ideeën. Jong talent geven we graag de ruimte. Stuur je sollicitatie naar info@flowfirm.nl onder vermelding van ‘Werken bij Flowfirm’.