De flow van Rick en Hein

Rick en Hein zijn in dienst bij Flowfirm in de functie van calculator / werkvoorbereider. Zij zorgen ervoor dat de projecten worden gecalculeerd en voorbereid, zodat onze monteurs zorgeloos aan de slag kunnen. In “De flow van” vertellen zij meer over hun werk en hoe het is om bij Flowfirm te werken. 

Wat maakt het leuk om bij Flowfirm te werken?

“Dat je veel vrijheid krijgt om dingen zelf te bepalen en zo jezelf kunt ontwikkelen. En mocht het dan toch niet lukken, je altijd bij je collega’s terecht kunt voor hulp.”

Wat zijn de mooiste opdrachten om aan te werken?

“De mooiste opdrachten om aan te werken zijn toch wel de turnkey projecten, waarbij we de klant volledig ontzorgen.

Wat vind je belangrijk in je werk?

“Een van de belangrijkste dingen in het werk is toch wel de werksfeer. En de vrijdagmiddag borrel niet te vergeten natuurlijk.“

Wat heb je binnen Flowfirm bereikt waar je trots op bent?

“Dat we vorig jaar onze bijdrage hebben geleverd aan een groot project binnen Flowfirm en deze met succes hebben afgerond.”

Wat vind je het leukst aan jouw functie?

“Het leukste binnen onze functie is de diversiteit. Geen dag is hetzelfde. Je hebt de vrijheid om de functie na eigen inzicht in te vullen. Zo ben je het ene moment bezig met een calculatie voor het volgende project en het andere deel van de dag met de werkvoorbereiding van de lopende projecten.”

Hoe zou je Flowfirm als organisatie omschrijven?

“Flowfirm is een organisatie met een open en informele werksfeer. Een organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar de belangstelling voor de mens zeker hoog in het vaandel staat.

Wat is het leukste uitje dat je binnen Flowfirm hebt gehad?

"Met Flowfirm een dagje Efteling inclusief je gezin. Zo leer je je collega’s en hun gezinnen ook op een andere informele manier kennen.”

Wil je ook aan de slag bij Flowfirm als werkvoorbereider of in een andere functie? Klik dan hier.