De flow van Mark

Mark is werkzaam bij Flowfirm als HSEQ specialist. Hij zorgt ervoor dat alle zaken met betrekking tot veiligheid in onze werkzaamheden goed zijn geregeld, geborgd en worden gemonitord . In 'de flow van' vertelt hij wat meer over zijn werk en hoe het is om bij Flowfirm te werken.

Wat maakt het leuk om bij Flowfirm te werken?

“Wat het werken bij Flowfirm leuk maakt is de afwisseling van werkzaamheden en collega’s. De ene dag heb ik een kantoor dag in Emmen, Veghel of Nieuwkuijk en andere dagen ben ik op een project voor ondersteuning en/of advies.”

Wat vind je belangrijk in je werk?

“Heel cliché voor een HSEQ-specialist, maar het meest belangrijke wat ik vind in mijn werk is dat mijn collega heelhuids terug keert naar zijn of haar thuis front. Kort gezegd: Met een volle lunchbox naar werk, met een lege terug en de volgende dag weer met een volle heen.”

Wat heb je bereikt binnen Flowfirm waar je heel trots op bent?

“Tot nu toe ben ik trots op het feit dat ik heb mogen meewerken aan de “Safety Pocket” en dat de pocket ook is uitgegeven.”

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

“Het leukste aan mijn functie is dat ik veel contact heb met verschillende collega’s en klanten.”

Wat maakt Flowfirm uniek om voor te werken?

“Dat het contact leggen met collega’s, ondanks de grootte van de organisatie, laagdrempelig is. En je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.”

Waarom zouden anderen bij Flowfirm moeten komen werken?

“De diversiteit en informele werksfeer. Juist voor die punten zou ik iedereen aanraden om bij Flowfirm te komen werken.”

Hoe zou je de werksfeer omschrijven?

“Informeel, professioneel en een vrijdagmiddag borrel. Dit zegt genoeg denk ik.”

Wat is het leukste uitje wat je met Flowfirm hebt gehad?

“Vorige maand was er een bedrijfsfeestje. Helaas heb ik deze niet kunnen bijwonen, maar als ik mijn collega’s zo hoor moeten het altijd gezellige feestjes zijn. Ik kijk echt uit naar het volgende feestje daar zal ik zeker bij zijn.”

Wil je ook aan de slag bij Flowfirm? Klik dan hier.